Ny vecka

Helgen har varit kanon. Fredag blev det god mat med vin och  idol mys med mamma. Lördagen fick jag umgås med syster, så myspys. Gick på stan och handla julklappar, fikade och sedan hem till syster där hade Daniel lagat lunch som man blev bjuden på sedan blev det mkt prat om allt möjligt. Älskar verkligen min syster, hon är helt otrolig på att förstå en och att verkligen peppa en till tusen. 



Förövrigt var det första advent igår hihi julen börjar närma sig med sakta steg nu. Det som är så mysigt med julen är alla dessa ljus och julpynt som kommer fram. Känns även skönt att vara ute i god tid när det gäller julklappar, har bara en julklapp kvar att köpa, skönt. Jag längtar verkligen till jul nu, att få umgås med min underbara familj en hel dag kan nog inte bli bättre. Till veckan måste jag plugga matte råkade försova mig i morse och jag som tänkte iväg på matte lektionen men men. Har suttit lite med matte nu iaf och senare ska jag ta mig en promenad och kanske blir en solning får se.

Underbart bra låt!


Söndag


Tralala


Torsdag

Har fått lånat Daniels tv spel nämligen gamla super intendo hihi. Fredrik och jag har spelat och spelat så jäkla kul :). Igår kom mell över och vi drack kaffe och myste. Sedan gick vi en promenad det regnade men inte hindra de oss inte. Idag åkte jag och fredrik ut till Karlssons och köpte en julstjärna till mitt fönster. Sen promenad med Melinda igen och vi var även duktiga och joggade ett varv runt vågen, så nu känner man sig extra duktigt. Nu mat sedan över till pappa en sväng.







Tisdag

Helgen spenderades i Ljusdal hos släkten. Såg även filmen "Paranormal activity" lite seg i början men i slutet börja det hända saker och kan säga att det blev inte mkt sömn för min del inte. Ikväll blir det nog titta på 2012 :). Blev dock sjuk i lördags och haft feber men idag känns det mkt bättre så hoppas det håller i sig. Mitt månads kort på gruppträningar har gått ut och tror jag ska vänta ett tag med att köpa ett nytt så nu ska jag börja bli bättre med att promenera varje dag i stället och äta rätt. Tog mig en liten promenad idag och gjorde även några situps. Nu ska jag ta och värma min vettekudde och slappa i soffan en stund sedan ner på stan och inhandla någon julklapp.


Slänger in en bild från balen. =)

Pepparkaks bygge

Gick upp halv åtta i morse och har nyss ätit frukost. Kvällen i går var jätte mysigt, vi invigde nämligen julen lite tidigare i år hehe. Vi bakade pepparkakor, drack glögg och jag provade även en ny sort som jag aldrig har smakat nämligen hjortron glögg, jätte god var den. Vi blev dock inte helt färdiga med pepparkakshuset men vi ska iaf bli klara fram till jul, pappa och Fredrik tyckte också att vi skulle satsa på att bygga en hel by så får se hu detta bygge slutar. :) Tack Linda och pappsi för en jätte mysig kväll igår.  Snart ska jag på matte lektion sedan tar jag och mamma bilen upp till släkten i Ljusdal för övernattning och sedan på lördag ska vi sälja lite saker på loppis.         













It's a Beautiful Day

Somnade tidigt igår, så skönt. Vaknade runt åtta tiden i morse och hörde hur någon skramla i köket. Där stod Fredrik och skulle göra frukost på säng den lilla sötnosen hihi J. Sedan tog vi oss en promenad och kände att jag också ville sola en sväng. Ikväll kanske det bli pepparkaksbak, mums!! Nu ska skriva en lista om vilka julklappar som ska inköpas.

Min frukost som Fredrik gjort.  :)

 

Längtar tills jag får se!


Boring weather

Varför ska det vara skit väder för?. Man blir så jäkla deppig och vill bara lägga sig under täcket och försvinna. Men har sökt ett jobb idag iaf och håller även på gör mitt sista G-test sedan är det bara träna inför nationella. Igår blev det en två timmars promenad, väldigt skönt att både röra sig och rensa tankarna lite. jaja nu ska jag göra iordning lite lunch åt mig och fredrik och sedan fortsätta plugga.

Fredag


Oj då var det fredag igen, jäklar vad dagarna går fort. Igår struntade jag och mammi i att träna och gick ner på staden och shoppade lite. För mig blev det en klänning från Kappahl som fick följa mig hem sedan bjöd mamma på lunch, mysigt!. Sedan sprang jag i tvättstugan hela dagen, pratade även med Melinda en sväng och det var skönt å höra att hon har det bra i Uppsala. :) Gruppträningarna har varit seg för mig nu, inte nyttjat mitt månadskort alls typ. =/ men nästa vecka måste jag köra innan det går ut.

Kom nyss hem ifrån en promenad och väntar på att älsklingen ska komma från träningen så vi kan gå och handla lite götta :). Sedan hem till pappi och linda för idolmys.

Love yourself, believe in yourself, Find the spirit within, And your dreams will come true!


Bra låt.


Gå dig Smal?

Läste en jätte intressant artikel i aftonbladet (kropp och hälsa). Handlar om att man kan gå sig smal och vilka tekniker du kan använda dig utav när du går. Jag tycker själv älskar att gå och det hjälpte mig också att gå ner i vikt. Gå in här och läs. http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article450225.ab


Därför ska du ut och gå

Så gör promenaderna att du mår bättre för varje dag!

Direkta fördelar

(samma dag)

ci Må bättre mentalt

ci Känna mer energi

ci Lägre blodtryck – i några timmar

ci Ökade nivåer av ”goda” hormoner i blodet

ci Bättre självkänsla – jag har gjort nåt positivt i dag

 

Kortsiktiga fördelar

(inom några veckor)

ci Bättre sömn

ci Bättre självförtroende

ci Bättre immunförsvar

ci Motverkar stress och ängslan

ci Ökad insulinkänslighet

 

Långsiktiga fördelar

(månader till år)

ci Viktminskning

ci Minskad risk för vissa cancersjukdomar

ci Halverad risk för hjärt-kärlsjukdomar

ci Bättre kondition

ci Starkare, smidigare muskler.

ci Ökad ämnesomsättning.

Källa: ”Motivation för motion” (Sisu).


Musik


Farsdag

Ja idag var det farsdag då. Har myst med pappa, syster och linda hela dagen. Fika, fick farsdag present och spelade även spel. Pappa har nämligen varit och köpt ett spel som heter, med andra ord som vi ska spela på julafton men vi tog och spelade idag . Tyckte inte det var nå roligt iskolan men nu tycker jag det är skit kul :), alltså dagen har bjudit på väldigt mycket skratt. Imorgon ska jag äntligen få ta bort mina stygn, då ska jag försöka köra igång med träningen igen.







Mys kväll med Mamma

Har nyss kommit he sm från en blöt promenad med mamma hihi. Vi ska snart äta potatisgratäng med pepparstek och dricka lite vin till. Ska även spela på lotto för första gången ikväll, man kan ju alltid hoppas vinna lite pengar. Idag tog jag och fredrik bilen till Rengsjö och åkte till Majas Cafe och tittade lite, hälsade även på Malin som jobbade :). Är också väldigt nöjd med mitt inköp igår, nämligen ett smyckeskrin som jag är så nöjd med!. Äntligen får man lite ordning på sina smycken. Till veckan ska jag även göra ett ryck och åka till mina ställen jag har funderat på och fråga om jobb, vilket jag måste ta tag i.

Måste bara slänga in lite bilder på min tremäning Sara Olsson som är modell för kläder i olika tidningar. Känner inte hon så väl och har inte träffat henne så mkt men var bara tvungen att slänga ut några bilder, hon är så vacker tycker jag!









Stan

Nyss kommit hem från stan. Köpte mig en en ny vinter jacka en lite längre som går ner mer över höfterna. Köpte även en farsdag present åt pappsen hihi. Sedan bjöd Fredrik på Lunch på kina, gott gott. Snart blir det åka till Albert och Herbert sen blir det fredagsmys i Röste :).


Snö

ja då var snön här igen då. Vill ta bort mina stygn nu så jag kan börja träna igen!. Idag har man icke gjort så mkt bara varit hemma och tagit det lugnt. Sen gjorde mammsen lite tacos hihi och inte nog med det så kommer min sötnöt till pojkvän hem med en helt otroligt vacker och stor bukett med blommor hihi, älskar dig fredrik du får en att verkligen känna sig speciell.

<3



Slänger in en bild på malin sen igår också :)


Onsdag

Vaknade tidigt i morse och ringde distriksköterskan om en tid för att ta bort mina stygn. Sen gick jag och mammsen en morgon promenad och tände även ljus hos Angelica. Sen kom mellis över en sväng och vi drack kaffe och prata lite. Nu springer jag med mamma tvättstugan och städar. Senare ska jag få träffa Malin hihi inte träffat henne på länge nu så det ska bli super mysigt. Malin har även bokat bord åt oss ikväll på Spicy Cow där vi ska äta och myspysa ;).

November Månad

Ja då var vi inne på november månad, herregud vad fort det går. I lördags var det halloween och kvällen var kanon. Började dagen hemma hos Melinda, gjorde oss i ordning och käkade pizza och myste innan vi drog till Malin. Var hos mallan ett tag innan det blev tranan som var helt ok förutom förutom att man blev så snurrig i huvet av allt folk hehe =P Men tack flickor för en mycket rolig kväll!

såren efter födelsemärkerna har iaf börjat läka fint och värken har också börjat släppt. Men får nog hålla mig ifrån spinning/core och sånt denna vecka med till jag har tagit bort stygen men sen då sätter man igång med träningen igen.




Lite bilder från i lördags.



RSS 2.0