Torsdag

Redan torsdag hua går så fort. Har inte gjort mkt denna dag, haft ont i huvudet som satan men som tur var gick det över. Mamma och jag tog oss även en snabb promenad och gud så grönt och fint det börjar bli ute nu!   Har även gått på orbitreken i 30 min, så man har rört på sig idag iaf :) I helgen blir det lugnt för min del, måste klara mig nu tills jag får pengar. Får hoppas det blir fint väder iaf :)

 
Ne nu ska jag titta på lite lägenheter sedan blir det lite tv innan man gör kväller.


Söndag

ja denna söndags kväll har man tillbringat framför tv med popcorn och hockey och nu snart blir det kväller. Fredrik har ju fått provanställning och ska börja i morgon, hihi är så himla glad för hans skull! :)

Helgen har iaf varit lugn har varit i röste och myst mkt under helgen. Träffade även på syster på stan igår så då följde Jag med henne hem där vi tog oss en lång promenad i solen och pratade om allt. Tack för att du finns syster, vi förstår varandra alltid så bra och finner inte ord hur mkt du betyder för mig!<3 Var riktigt mys att vi hann umgås med varandra igår. :)

 
<3


Tisdag

ja dagarna går så fort att man knappt hinner med längre hehe. I helgen  blev det kalas hos Melinda som fyllde 20 år i lördags hihi <3 . Hon bjöd på tårta och en massa annat gott, sedan blev det utgång. Var en mycket trevlig och mysig kväll iaf! :) Igår var man även lite smått nervös när man sötnöt Fredrik skulle iväg på arbetsintervju, men det gick bra sa han så nu är det bara hålla tummarna att han får det hihi :) Träffade även Malin en sväng igår på stan där vi lunchade, riktigt mys var det. :)

Nu till veckan händer inte så mkt, har iaf kommit igång med promenaderna igen vilket känns jätte bra. Ska försöka gå varje dag nu åtminstonde på veckorna. Ne ska försöka lägga mig nu så man är pigg i mörre :)

Onsdag

Idag skiner solen, helt underbart. Ska strax ut och gå en promenad i detta härliga väder. Igår fick jag och fredrik nå ryck och bestämde oss för att ta oss en lång promis runt stagården och härligt var det men kändes lite i benen efteråt. : ) Känns skönt att man har kommit igen med promenaderna.  Har även bokat klipp tid nu och gud så skönt det ska bli att få klippa bort dem slitna topparna.

Ne nu tänker jag bege mig ut i solen.

<3


RSS 2.0