Kallt

Uff varit lite små kallt dom senaste dagarna nu, vill att det ska bli varmt. Redan torsdag i morgon sedan är det helg igen vilket betyder att jag blir hela 20 år på söndag wiiie, längtar som en tok nu. Måste även gratulera verran som fyller 20 år idag, stort grattis till dig. :)

 

Idag blev det en härligt lång promenad med fredrik ute i solen sedan hem och städade lite även lagade mat. Efter det hem till pappa/Linda och bakade bullar tillsammans med dom var lite onyttig och åt någon bulle men får träna bort dom på gymmet i mörre hehe =P. Träningen går skapligt bra men vill att det ska bli sommar så man kan börja gå mycket mer och slippa alla kläder man måste ha på sig nu ute i detta vinter väder. Men snart så är sommaren här å. Har som mål nu att gå ner något kilo och bara jag kämpar på så kommer jag att lyckas till slut.

 

Sverige tog ett os guld ikväll, hurra. Killarna gjorde ett kanon lopp men även norska Northug, vilken otroligt duktig skidåkare men idag var det Sverige som stod  etta på pallen, kanon!

 

Ne nu blir det natti natti.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0