Framgånsbröd

2 dl  Drivkraft

4 hg Mål

4 msk positiv attityd

3 tsk jobba hårt med rätt saker (vad ger resultat)

2 hg tro

4 msk Entusiasm

3 tsk villighet att lära

4 msk planering, uppföljning

3 tsk uthållighet

2 dl våga misslyckas

Ha alltid färsk bröd.

Det är bättre med ett konstlat leende än en naturell surhet!



Tacos, prat, skratt och tv spel.

Igår blev vi bjudna på mat hos syster och Daniel. Var super mysigt att få umgås, man hinner inte ses så ofta trots att vi bor i samma lilla stad som Bollnäs.  Åt mat, pratade och spelade ett jätte roligt Nintendo Wii som heter, super Mario party eller något sånt. Var super kul i alla fall. Skönt att få träffa syster min också som betyder allt för mig man förstår nu vad mamma/pappa alltid sa när vi var små att, ni kommer vara glad att ni har syskon och uppskatta varandra mer när ni blir äldre och oja det gör man! :)

 

Idag sov vi ut ganska länge, skönt. Sedan kläde vi på oss och begav oss ut på en promenad. Ikväll blir jag bara hemma med mamma, äta lite fläskfilé och potatisgratäng är aldrig fel det heller en lördag kväll. :)

 

 

Lite bilder sen igår.


 

 


Coldplay- Viva La Vida


Fredag

Nyss ätit lite frukost och just nu sitter jag och dricker kaffe. Blev gymmet i morse också och gud så härligt det är att träna på morgonen. Får se om man ger sig ut på en promenad senare också om vädret håller. Ikväll har jag och Fredrik blivit bjuden på middag hos min kära syster och hennes sambo Daniel, mysigt :). Sedan funderar jag och fredrik på kanske simma någon dag i helgen på badhuset också, vi vet inte än men det vore skönt.

Nu ska jag städa lite och fördriva tiden.






 


Oväder?

 Ja då snöar det för fullt igen, usch vill att det ska bli sommar nu. Steg upp tidigt i morse för att bege mig ner mot stan. Blev lite shopping och fika med Fredrik. Hämta även ut hm paketen och blev super nöjd för engångskull med allt jag hade beställt. :) Får se om man kanske slänger ut någon bild på mina inköp sen. Nu ska jag plocka ihop tvätten och tvätta senare, ska även åka och stor handla med mammsen, så är fullt upp hela dagen. Imorgon blir det äntligen köpa gymkort så man kan börja gym lite också, skönt!. Måste verkligen börja träna nu så man kommer i form igen.


Var ju även  på middag/ 20 års-fest hos Maliin i lördags. Det var verkligen jätte kul att få umgås och mysa, synd att alla inte kunde komma men det blir fler gånger. Malin hade iaf gjort jätte god mat/efterätt och det var så himla mysigt, tack vännen för en toppen kväll iaf och nu säger jag det säkert för tionde gången, jag är så himla glad att jag lärt känna dig och att vi har kommit varandra så nära :). <3

 


Tiden rinner iväg

Jahapp då var det helg snart igen då. Tycker dagarna bara flyger förbi, hinner knappt med att tänka. Denna vecka har man faktiskt sökt jobb, vilket känns super bra. Blev dock inge gym kort denna vecka, får bli nästa vecka när man får pengar. Börjat kommit igång mer och mer med mina dagliga promenader, vilket känns bra. Inte lång kvar nu heller tills man fyller 20, herregud vad stor man börjar bli hehe. :) Just nu känns det väldigt positivt vad som kommer att hända framöver. Får även snart söka högskola till hösten igen och nu vill jag fasiken komma in, det vore verkligen lycka för mig.

 Ne nu ska jag och Fredrik kolla på 2012 och mysa.


The Cardigans- My Favourite Game


Söndag

Kvällen igår var jätte trevlig. Började hos mig där vi lagade lite tacos. Mammsen och syster satt och myste med oss också en sväng hihi. Sedan skjutsa syster oss till Jossan/Gurras 20 års fest.  Fredrik och jag var väl hemma hos honom vid en tre tiden och herregud vad jäkla roligt vi hade när vi skulle ta oss något att äta, haha. Var jätte trevlig och rolig kväll, tack allihopa.


Dagen har varit seg och inte mått så himla värst bra heller. Men man mår som man förtjänar :).


Bilder från igår.


 

 


Fest

Jajmen i kväll blire festa festa. :) Äta lite tacos före sedan blir det jossans/gurras 20 års fest som gäller wiho. Hoppas det blir en roligt kväll. :)



Torsdag

Blev gymmet i morse med Fredrik och gud så härligt det var att träna tidigt på morgonen. Sedan hem och käka frukost, vi somna till också någon timme efter, skönt.

 Annars har dagen varit lugn, måste dock städa lite ikväll även ändra mitt Cv lite annars blir det nog soffläge och tv ikväll. Idag fyller även världens goaste Malin år hihi. Hon blir 20 år idag och jag hoppas hennes dag blir helt kanon bra. <3


Onsdag

Fredrik och jag kom nyss hem från en liten promenix och jag ska snart börja med mat. Sedan ska jag städa lite, renssa ut kläder som bara ligger och tar plats. Även kika runt på lite jobb och fixa till mitt cv lite gran. Syster kom hem och käkade lunch från jobbet idag. Mysigt var det att få träffa henne och prata av sig lite. :)


Melinda färgade även sitt hår brunt igår, har inte sett henne än men hon var super nöjd när jag pratade med henne i telefon hihi och hon blev säkert skit snygg i det :).  ska slänga i ljusa slingor jag också snart tänkte jag. Vill absolut inte bli blond men vill ljusa upp min bruna färg lite mer mot det ljusbruna :)


Hittade denna bild på datan igår och jädrans vad ljus man var.


Hundvakt

Var uppe halv sju i morse för att lill voffsen Anja skulle komma. :) Ska vara hundvakt åt henne idag hiih. Igår var det fullt ös medvetslös hela dagen lång. Steg upp tidigt och ringde sköterskan och fick redan tid klockan halv tio. Efter det blev det arbetsförmedlingen och sedan stan för att uträtta lite ärenden blev även lite shopping men var iaf nödvändiga saker som jag behöver som tur va hehe. Tänkte sedan gå ner på gymet och träna lite men fick bli en promenad även lite jogging istället.  ´

Nu ska jag ta och busa lite med Anja och sedan göra i ordning frukost till mig och Fredrik.


Bra vecka

Ja då var denna vecka över snart också, hua mig vad fort det går. Detta år ska jag iaf försöka skaffa mig ett bra jobb så man snart kan skaffa sig något eget boende med min sötnöt som man har hållit ihop med över fyra år :). Sen vill jag verkligen komma in på högskola till hösten vilket är mitt största mål detta år. Fredrik och jag håller även på spar pengar nu tillsammans till att åka utomlands vilket kommer ta tid men vi ska iväg ;).


Umgåtts mycket med pappa och linda denna vecka och vi har haft hur kul som helst. Blivit mycket spel och film, mys. I torsdags bowlade vi och gud vad kul det är alltså även fast man är skit dålig på att bowla hehe. Börjat lite smått också att träna med Melinda denna vecka plus att man har varit rökfri i en månad, så denna vecka har varit toppen faktiskt. Ska snart iväg med Melinda en sväng på affären sedan får vi se om jag ska ta mig en promenad medans solen är uppe :)

 


Tisdag

Oj vilka sena nätter det har blivit nu, uff. Måste verkligen försöka vända tillbaka på dygnen. I söndags så blev det bowling två timmar med pappa/Linda och gud så kul det är att bowla. Sen igår  käkade vi tacos ihop, spelade kort och kikade på film hihi mys.

Imorse när vi vakna bestämde jag och fredrik att vi ska trotsa kylan och bege oss ut ändå på en lång promenad, vilket vi gjorde. :) Måste dock köpa mig ett par nya täckbyxor eller nå överdragninsbyxor som jag kan ha när det är kallt ute. Snart ska jag börja laga den vegetariska lasagne och hoppas det är något som funkar att äta, senare blir det äntligen gym med Melinda igen :) . Ska även ner och kolla priser på dönje och hoppas jag försöker komma igång med träningen där också.


Fick fina blommor igår av pappsen och Lindiis :)

 

 


Nyttig mat

Mamma och jag satt och pratade om att vi ska börja äta nyttigare och kanske prova på lite av Anna Skippers recept. Var in på hennes hemsida och hittade en massa bra recept som jag nu ska försöka testa. Det första jag ska prova på att göra är hennes Vegetariska lasagne. :)



Anna Skipper recept på vegetarisk lasagne

2 stora morötter, rivna
4 färska tomater, hackade
1 stor/2 små hackad rödlök

Blanda ovanstående till lasagnens "färs"

1 stor eller 2 små zucchini, hyvlade på längden
1 påse färsk spenat

Ovanstående blir lasagnens plattor

1 pkt sojagrädde, lite salt och peppar
1 pkt fetaost eller lite riven parmesan/pecorino (inga mängder här, då förstör du tanken med smalmaten)

Ovanstående blandas ihop och blir ostsåsen.

Varva färs, plattor och ostsås. Avsluta med lite ostsås på toppen och grädda ca. 30 min i 175C. Toppen ska få lite färg och allt ska bli genomvarmt

2010

Ja nu är det ett nytt år, åren gort fort. Kvällen igår var helt toppen. Blev en mys nyårfirande igår men jag tycker inte heller att man måste festa varje nyårsafton utan man gör som man känner. :) blev iaf med pappa och linda hela kvällen, började med fläskfile och potatisgratäng med god sallad till. mums. Senare gjorde jag och Fredrik en efterrätt med en massa olika frukter med riven vit chocklad över. Sedan blev det massor med spel och sedan vid tolvsalget skålade vi och smällde någon raket. Först täntke vi åka till bolle och titta på raketer där även åka pulka hehe men var så kallt så då strunta vi i det. Tråkigt att man inte hann eller träffade några vänner men jag hoppas ni hade en toppen kväll :)

Fredrik och jag började det nya året med en promenad ute i snön och gud saå skönt det var att röra på sig känns som det var evigheter sen man var ute och gick men nu ska det bli ändring på det.


RSS 2.0