Underbar 20-årsdag

Ja, idag var det då min 20 års dag. Dagen började med att min kära familj överraskade mig med frukost på säng och sång. :) sedan var det bara att vänta på vad dom hade planerat resten av dagen. Senare tog vi oss en promenad ner till stan och iväg mot Palladium där vi började dricka lite mousserande vin och myste innan middagen. Sedan satte vi oss till bord för att äta och mysa. Middagen var helt otrolig och gud vilken god mat även god service var det, så kan verkligen rekomendera att äta där någon gång.

Sedan hade dom beställt en tårta som servitrisen kom in med fick även öppna paket. Fick jätte fina presenter som parfym och ett jätte fint ID armband av fredrik :) sen av familjen fick jag en kamera, hälsingeringen i silver, presentkort och en massa smått och gott. Synd att Sandras Daniel inte blev med idag men stort tack till dig med för presenterna. Så idag fick man verkligen känna sig speciell. Kommer aldrig glömma hur fint min familj hade gjort och ordnat idag åt mig, ni är allt för mig och tack för att ni gav mig en helt otrolig födelsedag som man aldrig kommer att glömma. kan inte beskriva i ord hur undebara ni är <3




Fredagsmys

Sitter hemma och bara myser med ett varmt fotbad, mys. Idag kom kusin cristina och hennes familj hit och hälsade på en sväng mycket trevligt var det. Senare blev det lite tacos och nu väntar jag på finalen i curling mellan Sverige/Canada, spännande.

Imorgon blir det nog stan en sväng och kanske blir att malin följer med hoppas jag ;). Helgen blir förövrigt lugn fyller ju 20 på söndag så då vill man vara pigg och glad :)Även fått lite pressenter iförväg, vilket man tackar så himla mycket för :)


En tanke till dig

Min farmor älskar sofia karlsson och hon har skrivit otroligt fina låtar. Hennes låt "Andra sidan" fick mig att tänka på Angelica <3


Kallt

Uff varit lite små kallt dom senaste dagarna nu, vill att det ska bli varmt. Redan torsdag i morgon sedan är det helg igen vilket betyder att jag blir hela 20 år på söndag wiiie, längtar som en tok nu. Måste även gratulera verran som fyller 20 år idag, stort grattis till dig. :)

 

Idag blev det en härligt lång promenad med fredrik ute i solen sedan hem och städade lite även lagade mat. Efter det hem till pappa/Linda och bakade bullar tillsammans med dom var lite onyttig och åt någon bulle men får träna bort dom på gymmet i mörre hehe =P. Träningen går skapligt bra men vill att det ska bli sommar så man kan börja gå mycket mer och slippa alla kläder man måste ha på sig nu ute i detta vinter väder. Men snart så är sommaren här å. Har som mål nu att gå ner något kilo och bara jag kämpar på så kommer jag att lyckas till slut.

 

Sverige tog ett os guld ikväll, hurra. Killarna gjorde ett kanon lopp men även norska Northug, vilken otroligt duktig skidåkare men idag var det Sverige som stod  etta på pallen, kanon!

 

Ne nu blir det natti natti.


 


Fredag

Fredagen är då här igen då, hinner inte med veckodagarna längre. Steg upp tidigt imorse för att bege sig till gymmet med Fredrik. Vi kör ben på fredagar så idag blev det mkt ben träning och hua mig vad jobbigt det var men skönt efteråt. Sedan iväg på Vandra som jag har börjat med nu genom arbetsförmedlingen. Efter det så tillbringade jag fredagskvällen i sörbo hos kära farmor/farfar med pappa/Linda. Fikade, tittade på Os blev även en promenad med pappa där vi tog med oss Anja alltså farmor/farfars söta vovve. En mysig start på denna helg iaf. Imorgon fyller även fredriks mamma år även systers kille, stort grattis till er båda. :)

Ne nu blir det natta natta.


Bilder på farmor och farfars fina hundar, Birro och Anja :)


Sandra min andra halva <3


Snö

Ja det fortsätter då att snöa för fullt, men tycker det får räcka snart och blir sommar/varmt. Idag träffade jag Anette på stan och hon bjöd mig på lunch, fick även ett fint armband av henne, tack. Sedan hade jag tid hos synsam igen och mitt ögat har blivit bättre vilket känns skönt. Men kanske blir så att jag skaffar mig ett par glasögon när jag ska läsa och så. Fick prova att läsa med glasögon och jag såg betydligt mkt klarare och bättre, så det lutar åt att inskaffa mig ett par. Fick även med mig lite shopping hem hihi =P

 

Har nu nyss ätit mammas goda pannkakor och sedan blir det promenad med Linda. Skulle ha gått på core ikväll men det börja kvart i sex så hann inte med det idag men men så är det ibland.

 


Os guld

Ja då tog Sverige ett till guld idag, kul kul.  Idag blev det vila från träningen och tog mig en bakdag med Linda istället. Vi bakade amerikanska muffins även kanel bullar, yummi! Sedan blev jag bjuden på mat där och vi avslutade kvällen med kortspel som vanligt hehe nya hobbyn det ;) sedan kollade vi när Björn Ferry tog andra OS guldet, härligt!

 

Känns skönt att ha kommit igång bra med träningen. Börjat igen med gruppträning med min kära vän Malin som peppade mig vilket känns jätte bra plus att jag får träffa henne mer också vilket är ännu bättre :) hih<3 sedan försöker jag köra gymmet 2 gånger i veckan + promenader på det, känns hur bra som helst. Skönt att ha ett litet eget tränings schema :)

 

Även blivit bättre på att söka jobb och kollar runt mkt mer, så just nu är det mkt positiv energi och det gillar jag! :) Men som sakt, livet är ju som en berg och dalbana men så ska det ju vara också. Det kan ju inte vara bra jämt e även om man önska det vore så.

 

Ne nu ska jag krypa till sängs och titta lite mer på os sedan försöka sova.


Slänger in en låt å :)


Mys

Blir lite kvälls blogga innan det blir natti natti. Dagen blev som jag trodde, en riktig myspys dag. :) Lagade middag till fredrik/mamma fick också äta med oss hih. Sedan fick jag blomma av min Kära pojkvän även av min bästa pappa fick jag en otroligt fin blomma. <3 Sedan blev det kortspel hemma hos linda och nu har vi lärt oss en till nytt spel som vi spelade ikväll. En mys dag iaf. Nu blir de natta.




Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag. Ska ta mig en mysig promenad strax med älsklingen ute i den härliga solen sedan ska jag laga lite mat åt honom och mig. Efter det blir det nog bara lugnt hela kvällen med en massa mys :)

 

För övrigt har helgen varit kanon. I går åkte jag, Sandra, mamma och kusin Petra upp till Ljusdal och hälsade på kusin Cristina som har fått en till liten jänta hihi :).  Vi stannade ett tag och käkade lunch tillsammans sedan myste man lite med bebisen och busade med Nova. Blev en mysig dag iaf. På kvällen lagade jag, fredrik och hans lillebror lite tacos och kikade på en film vilket blev en bra avslutning på lördagen.

 

Bilder sen igår.


Torsdag

Hua måste börja gå och lägga mig i tid på kvällarna så man orkar mer. Sömnen är så viktigt speciellt om man ska orka träna. Blev en promenad idag med, skönt. Igår blev jag bjuden på middag hos min kära pappa även hans tjej linda, mys. Snart fyller man även 20 år, längtar som en tok. Efter det vill jag inte bli äldre tack hehe.

Ikväll blir det träna kondition/core med min söta vän Malin, skönt ska det bli iaf :) Ne ska dricka upp kaffet nu sedan börja städa.

 


Vår känslor

Äntligen börjar man känna den härliga vårkänslan som kommer mer och mer. Började dagen med att åka ner på arbetsförmedlingen och fixade med papper till försäkringskassan. Sedan promenad ute i detta härliga väder, underbart! Snart kan man börja jogga/gå mer ute när inte behöver ha så mkt kläder på sig som på vintern. För övrig mår jag jätte bra faktiskts, allting känns lättare nu hihi, skön känsla iaf. :)

 

Mamma och jag var ut och titta på björkmans möbler för någon dag sen och gud vad mycket snyggt dom hade. Längtar tills jag och fredrik flyttar till något eget och får inreda och fixa själva. Vår tid kommer snart den också men det som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge hehe :). Ne nu ska jag vara duktig och söka jobb även sommarjobb hade jag tänkt måste börja skärpa mig nu när det gäller jobbfronten, jag kan bara jag vill.

 


Söndag

Helgen har varit lugn, bara slappat i princip. Fredrik och jag hade tänkt simmat idag men vi strunta i det eftersom jag har haft ont i ögat, så det får vänta ett tag. Blev bowling med pappa/linda istället, var nära på att ta pappsen i bowling idag men tyvärr så gick det inte som jag ville :) hehe. Sedan blev det lite kortspel, blev en mysig söndag iaf. Till veckan blir det nya tag ska försöka uträtta lite saker.


Musiiika :)


Fredag

Jahapp då var det helg igen då. Inte hänt så mkt denna vecka förutom att jag har börjat fått ont i mitt högra öga så får hoppas det går över. I morse blev det gymmet och Fredrik körde ett hårt ben pass med mig blev även lite kondition också, härligt! Funderar på om man ska boka något spinning pass framöver, var ett tag sen och spinning är jobbigt men super härligt efteråt. :)

 

Ne ska äta min gröt nu sedan blir det en promenad.



Onsdag

Redan onsdag herregud vad fort det ska gå. Var ner på stan en sväng idag med mammsen/ Fredrik och handla lite smått och gott.  Sedan skjutsa vi upp mamma till sin praktik på sjukhuset, är så stolt över mamma min som i slutet av februari blir klar med sin utbildning som sjuksköterska. :)

 

Nu blir det lite kaffe mys och kolla runt på lite högskolor/utbildningar sedan får man se om man tar sig en promenad eller inte.



RSS 2.0