värk

Sitter och myser i sängen nu med raggsockorna på. Var upp på sjukhuset idag och tog bort två födelsemärken. Det gick jätte snabbt och smidigt faktis men det känns ganska mycket så hoppas värken lugnar ner sig snart =/
Blev stan en sväng idag och köpte mig en lång svart tröja med nå häftiga snören på hehe svårt att förklara. Tänkte jag skulle ha den på lördag istället för klänningen om inte värken har släppt för kan inte ha något tajt som trycker mot stygnen.

Pappa och linda kom även på besök idag och vi åt mat tillsammans, mys. Nu ska jag kolla runt på lite jobb och sedan sova.

haha kommer ihåg att mamma hade en skiva med denna låt förrut för länge sen :)

Känner mig glad idag

Jaha då var det dags att blogga igen. Tur att man skaffade sig en blogg ändå så man har något att sysselsätta sig med om dagarna hehe. Nyss kommit hem från ett spinning pass och skönt var det. Fredrik kommer strax hit och då bestämde vi att ta en liten mys promenad också ute i solen :). kollade faktis runt på lite jobb igår och ska även försöka göra det ikväll så ska ta mig i kragen och söka en massa jobb nu.


En bra låt!


Måndag

Då var det en ny vecka igen. Dagarna som arbetslös börjar verkligen bli riktigt jobbiga nu. Känner att jag vill ha ett jobb och flytta till något eget. Idag har jag städat, tvättat och solat. Senare ska jag och mamma ta oss en promenad ute i friska luften. Fick se Petras mobil idag och nu är jag riktigt sugen på inskaffa mig samma så får se om man kanske önskar sig en sådan i julklapp :)

Höst deprimerad?

Jag tycker verkligen om hösten. Alla Trä blir så härligt eldiga i sina färger. Man får även inget dåligt samvete när man sitter inne och myser med tända ljus och en varm filt omkring sig när man hör regnet smattra mot fönsteret. Men allt blir så jobbigt också när vi går mot mörkare tider.  Igår på förmiddagen hade jag rent ut sakt en SKIT dag. Vi alla har säkert våra dagar när allt känns skit och i går hade jag en sån. Mitt hår var fel och hade beslut ångest om jag skulle köpa ny mobil,skor och ja till slut blev det tamefan allt. Men allt började lugna ner sig mot kvällen när det blev mys i Röste med mat och film. Men köpte mig faktis en svart ganska tajt klänning igår och jag som aldrig har tyckt om eller känt mig bekväm i tajta klänningar men denna gillade jag faktis skarpt ;) Blev även en ny mössa och ett par söta vantar.

Kom nyss hem från ett spinning pass med mamma, duktiga vi! :) Ska försöka hålla igång bättre med träningen dennna vecka.


Mys kväll

Blev mys med mammsen och fredrik ikväll hih. Har nyss tagit mig en skön dusch med lite hårinpackning och gjorde även en hand scrub från Mary Kay. Gillar många produkter av Mary Kay faktist, synd att det kostar lite bara.

Nu ska jag krypa till sängs och vänta tills idol börjar igen, Natti natti.





Fredag

Vad har man gjort denna dag då? hmm inte mkt. Tog en rejäl sovmorgon eftersom det blev ganska sent i går. Jag och fredrik hade en mys kväll igår med tacos och tittade även på en klassiker "Sunes jul" jag älskar bara familjen Andersson hehe ;)

Men sedan tog jag med mig mammi på en promenad och nu sitter vi här i soffan med ett glas vin och väntar på att vår hemma gjorda pizza ska bli klar, mums! Har också bestämt vad jag ska vara på halloween nu hihi var väldigt mycket inne på att vara en rock tjej eller spiderman men nu får det bli det jag har bestämt mig för ;)







God morgon

God morgon. Torsdag idag, herregud vad dagarna går fort. Igår fick jag träffa kajsus vi tog oss en promenad, pratade och avslutade med en solning, tack vännen för en myspys dag :) Har även köpt ett nytt träningskort vilket känns väldigt bra. Denna vecka har det inte blivit så mkt gruppträning men får köra hårt nästa vecka istället.

 Idag ska jag nog ner på stan och titta lite sedan blir det nog en promenad :)

Framtiden

Hua vad mycket engergi tankarna tar av en. Har tänkt mkt på vad jag vill göra i framtiden och det är så jädrans mycket jag vill göra. Just nu vill jag skaffa mig ett jobb och något eget. Men samtidigt vet jag inte heller hur det blir till våren om det blir högskola eller inte vilket då kaske leder till att det blir flytt, så man har ganska mkt att tänka på just nu. :) sen när det gäller att att söka jobb så måste jag erkänna att jag har varit väldigt lat på den fronten men nu jäklar ska det bli ändringar på det. snart ska jag bege mig till tvättstugan och sedan får vi se om Kajsa kanske dyker upp och hälsar på :) I kväll blir det troligtvis träning.

Slänger in en bild på mig och syster ;)


Marry Kay

Har icke gjort så mycket idag blev en promenad och försökte mig på matten lite gran sedan har jag barat slappat i princip. Johanna har även börjat sålt marry kay produkter och hon hade en liten visning hemma hos mig i kväll för oss. Var väldigt trevligt och intressant att höra om dessa produkter eftersom man har hört att marry kay smink är väldigt bra. Ne nu blir det natti natti :)




Tråk väder

Kom nyss hem från stan och träffade malin och vi åt lunch eller ja malin åt mat och jag tog mig en kaffe och en chocklad boll mums :) roligt att få träffa dig en snabbis idag vännen <3 Sedan gick jag runt och kollade lite och fynda lite på lindex en tunika/tröja på lindex på rea även ett armband som malin även hade som var skit snyggt :) sedan blev någon olja även nagelförstärkare till mina naglar som mina tråk naglar kan behöva :) jaja nu ska jag stoppa mig något i magen sedan i kväll blir det kanske hockey får se :)


kvälls blogga

Klockan är mycket nu men jag och Fredrik kom nästan nyss hem varit hos min kära farmor en sväng och hälsade på, mysigt :) Jag och Fredrik lagade även vår egna pasta och skinksås i dag muma, den kommer hänga med i alla tider den ;)






Höst Promenad

Har nyss kommit hem från en skön höst promenad i solen hihi var så skönt att gå själv med ipoden och bara låta tankarna flöda omkring :) Tänkte köra ett spinning pass i morse men kände att jag ville sova ut lite. Senare i dag ska jag handla och även göra något i matteboken. Nu ska jag dricka mitt te och äta min clementin :)


Onsdag

Har nyss tränat Core med Syster, var skönt men kändes i mina armar sen boxningen i går hehe :) Var upp till Hälsocentralen idag och kollade ett födelsemärke men det var inget farligt trodde hon men ska ta bort det utifall ändå. Nu ska jag ta reda på disken sedan ska jag kolla på lite lägenheter :)

Bild lånad av Linda när vi var i väg och kolla på Hockey ;)



Slänger in en bild på min söta mammi också :) hihi


Ny vecka, Nya tag.

Har precis kommit hem från en promenad med syster och det var verkligen myspys att träffa henne. Vi både kände nog att vi behövde lite syskon prat :) Så underbart att känna att man har en vid ens sida hela tiden som älskar en precis som man är och förstår och lyssnar på en, idag förstår man vad mamma/pappa mena när man var liten att ni kommer ha sådan stor nytta av varandra när ni blir äldre vilket verkligen var sant. Sandra är min andra halva och utan den fungerar inte jag helt enkelt. Det är hon jag ska ha vid min sida hela mitt liv, älskar dig syster enormt mkt!<3

Var ju till tandläkaren i morse och hade faktis inga hål vilket var skönt. sedan blev det stan med fredrik och som vanligt blir kläd tokiga jossan igång och hittar hur mkt kläder som helst men jag var duktig faktis, köpte mig ett vanligt vitt bas linne som jag behöver och använder mkt men det var det ända hehe :) men men nu är det en ny vecka och nya möjligheter. Till veckan blir det väl matteplugg, träning och ska försöka vara lite duktig att titta runt på lite jobb också.

Ne nu blir det svenska hollywoodfruar :)


Vaken med Tuppen

God morgon. Jag och Fredrik vakna vid en fem i morse och var jätte pigga. Vi somna också väldigt tidigt igår så nu sitter vid här i soffan med en varsin data :) Igår blev vi bjuden på hemma gjord pizzaa av pappa/Linda var väldigt gott och mysigt. Ska snart iväg till tandläkaren så hoppas jag icke har några hål i mina tänder :)

Pappi and me :)


Söndag

Var jätte trevlig igår började här hemma med Kusin Petra åt lite mat och drack lite vin. Sen hem till Melinda satt där en stund och myste och sedan till Malin. Sen blev det Tranan och det var väl kul men man tappar ju jämt bort varandra hehe =P Tack flickor för en bra kväll även Petra var jätte kul att du var med får vi göra om fler gånger tycker jag ;)

Lite bilder från igår :)




Älska Låten :)

Lördag

Var på stan med Fredrik i går och hua mig hittade så mkt kläder jag vill ha men var duktig och behöll pengarna i plånboken. Men blev iaf en Markoolio biljett så i kväll blir det utgång med tjejorna och även min kusin Petra ska med hihi kul kul ;) Igår Blev det mys hemma med mamma och fredrik vi kikade på twillight som jag redan har sett men skulle kunna se den tusen gånger till är för jäkla bra, längtar till tvåan kommer :) Igår tog jag mig själv i ikragen och sökte högskola blev iaf socionom/hälsopedagogiska pogramet, spännande! :) För känner själv om jag ska plugga så är det nu jag vill göra det och inte om tio år.



Har ju hittat en mobil men vet inte vilken färg jag ska ta om jag ska köpa den ;)


 


 

 


God Morgon

sitter och laddar upp med kaffe innan morgon spinningen puh är så jäkla trött men men det får gå ändå :) ne nu ska jag göra mig i ordning. 


 mohaha



Ja nu sitter jag här igen med mitt kaffe hehe och blev en promenad med Melinda hihi åkte upp till bolle och gick där i skogen mysigt var det iaf, men helt slut i benen. Pratade med kicki nyss också och jag hade totalt glömt bort hennes födelsedag gaah men stort grattis gumman både till födelsedagen och körkortet! :)

Ne nu blir det en dusch.


Tränat

har nästan nyss kommit från ett tränings pass hihi jobbigt var det men skönt men kände mig trött i dag så blev en hel del skratt under passet med syster och Petra men ni gör träningarna så roliga ;)


Och föresten finns det något bättre än musik ibland? =P älskar musik och jag tycker nästan om all sorts musik allt från 80 tals musik typ hehe men jag älskar det!

Tänkte lägga ut min och Fredriks låt som vi kallar det hehe ne men låten blev bara vår låt och finns en liten historia bakom det men orkar inte skriva nå mer haha låten är inte speciellt romantisk om jag säger så hehe :) men bra!

<3





Dagen min syster gick bort är inget jag helst vill minnnas men sorgen inuti mig kommer alltid finnas och det gör så ont ibland men är du som gör mig stark och jag vet att du alltid är med mig. Men önska du var hos oss nu, gjorde dina kladdkakor spred din positiva energi och jag saknar dig så mkt. Väntar bara tills du ska öppna dörren och ropa Hallå och få se dig =/ Skulle kunna skriva en hel bok om min sorg, min familjs sorg och hur jobbig vägen är tillbaka men en sak är säker, man ska vara rädda om dem man älskar för vad som helst kan faktis hända.

Hittade låtar som spelades på angelicas begravning/minnesstund även henns favoritlåt herw with out you som jag själv tycker är väldigt fin låt. Även away from the sun som dem har gjort är väldigt fin.






Onsdag

Började dagen med matte lektion klockan åtta, klarat mitt andra G-prov vilket var skönt :) har nyss ätit lunch med mamma och Fredrik och för mig blev det självklart en statiol sallad den är så himla god och kyckling ska det vara den är bäst ;)

Ikväll blir det träna Core igen skönt.




Måste slänga in en bild på min skjorta jag köpte för någon vecka sen eller nå, I love it :)


Trött

Pratade med malin nyss hihi så mysigt att prata med dig gumman så glad att vi har kommit varandra nära :) så kul att du ringde vi måste verkligen ta den där myskvällen snart hihi :)

Inte gjort så mycket denna kväll tänkte ta en promenad men var så trött i kroppen plus att det började regna så då blev det inget.


Malin och jag på studenten, längtar tillbaka till den dagen <3


Fått lånat en bok av pappa och den är så himla bra ganska djup men sånt älskar jag. Har också en dröm att jobba som  terapeut i framtiden så boken passar mig perfekt :)


Musik ;)




Tisdag

Gick upp ganska tidigt i morse och satte mig med matteboken och räknade lite sedan åkte jag till frissan och klippte mig och gud så skönt det känns att fått klipp igenom håret och topparna blev super nöjd iaf :) Nu ska jad dricka kaffe och ta fram matteboken igen tror jag eller vara snäll och städa lite här hemma åt mammsen :)


Träning

Kom nyss hem från ett Core pass väldigt skönt var det. Känns så bra att man har kommit i gång med träningen nu. Tänkte berätta lite om hur jag gick ner i vikt och vad jag gjorde. Det började med att jag ville verkligen göra en förändring i både kropp óch själ och tillsist började jag först med att promenara korta rundor och sedan utökade jag mina promenader lite längre. Jag gick nästan en timme varje dag även när det var vinter och snö hehe :) Började äta en ordentlig frukost, lunch och middag och försökte sluta med att äta kvällsmackor och tog mig en frukt innan jag skulle lägga mig. Maten för mig vad nästan den största omställningen, för innan kunde jag äta godis under veckorna och jag tröst åt väldigt mycket när jag var mindre. I början var det väldigt jobbigt när inte det visade resultate på en gång och man var nära att ge upp många gånger men jag kämpade och tillsist så sa det bara poff så hade man rasat några kilon vilket kändes som en helt otrolig lycka som inte går att beskriva. Det som jag har märkt nu i dag som kan vara väldigt farligt när man går ner i vikt är att man aldrig blir nöjd man vill gå ner nått kilo mer och man tränar stenhårt bara för mer viktminskning och självklart tränar man för att kanske vill gå ner något kilo men i dag tränar jag mycket också för att må bra i kroppen och dessutom får jag mer energi och orkar göra mer saker därför tycker tycker jag träning är så skönt. men jaja nog om det var lite iaf hur jag började gå ner och röra på mig mer.

Har iaf i dag varit på stan först blev det en sväng med Fredrik och sedan med Kusin Petra hihi :) Mamma,jag och petra pratade även i dag om att kanske hyra relaxen på badhuset och bara mysa en kväll vilket jag tyckte var en kanon ide. :)

Nu ska jag lägga mig snart och läsa min tidning som jag köpte idag :)


Höstens mode

Handla kläder är något som jag älskar och tycker är kul. Alltid haft intresse för kläder och specielt när jag började gå ner i vikt blev det ännu roligare att gå och handla kläder. Jag har väl aldrig varit någon som jämnt följt modet utan går också mycket efter vad man själv tycker är snyggt. Men jag var mer förut att det skulle bara vara enkelt och jag själv ville också vara så neutral som möjligt och aldrig. Fast nu börjar det bli bättre och man vågar utforska mer olika stilar och färger vilket är skit roligt. :)

Men något som jag har märkt som är väldig trendigt just nu är dem "lårhöga stövlarna"  vilket jag själv tycker är skit snyggt så jag köpte mig ett par lårhöga stövlar som är väldigt vanliga men ändå något man kan ha på fest och en vanlig dag på stan. 

Ne nu ska man snart i väg på ett spinning pass.



Sjuk?

Ja då har man varit duktig och försökt sig på matteboken men i dag ville inte Josefines hjärna fungera så då skiter jag i den en stund och städar istället :) Hade en underbar dröm i natt nämligen att jag fick stå i en vacker brudklänning med Fredrik synd att det bara var en dröm =/ men det kanske blir så också, vilket jag hoppas :) Snart varit tillsammans i Fyra år och då kan man ju bara hoppas att det blir många fler år tillsammans hihi. 

Har iaf hittat en mobil nu nämligen en nokia för ett jätte bra pris tycker jag. Men egentligen så hade jag tänkt att jag skulle ha kvar min gamla mobil länge till men nu har den börjat brusa och kommer säkert bli värre så jag måste nog snart köpa en ny men det tar hårt i plånboken. =/  Så utlandet med fredrik får också vänta tills vi båda har bättre ekonomi och fått jobb.

Nu ska koka mig en kopp varm te med honung och hålla tummarna att jag inte börjar bli sjuk. 
  
                      

               

Lördag

Ska snart åka till Röste eller om vi blir här hemma vet inte än. Började dagen med en morgon promenad i kylan sedan blev det frukost och städning. Sedan har jag inte gjort så mkt mer i dag.


Söndag:Spinning
Veckans träning
Måndag: Core
Tisdag: Promenad
Onsdag:Core
Torsdag:Morgon Spinning
Fredag: Vila
Lördag:Vila
Söndag:promenad


Höst kallt ute!

Kom nyss hem från bion och kan bara säga en sak, den var skit bra. Var väldigt mysig att få umgås med kusin och moster i dag borde vi göra om tycker jag, borde köra på en vin kväll nästa gång =P Nu ska jag titta på tv. 

    



God morgon!

Sitter här med mitt kaffe och ska snart på matte lektion. Matten går skapligt bra faktis känns som att jag förstår mer nu och kan verkligen lägga ner tid på bara matte när vi gick i skolan hade man tusen ämnen och då kundeman aldrig koncentrera sig på ett. 

 Har inte sovit bra i natt heller haft en sån träningvärk i benen puh! Idag kommer kusin och moster hit, blir pizza kanske någon cider sedan blir det bio "Flickan som lekte med elden" :).



Ja nu sitter man hemma och är hundvakt åt världens sötaste hund, nämligen Anja :) sitter och kollar runt på mobiler måste snart köpa en ny och behöver absolut ingen värsting mobil utan vill bara ha en ny för ett bra pris.
I går fynda jag iaf ett par till tränings byxor ett par tajta som jag kan ha på spinningen och blev även en tröja för ett kanon pris. 





kollade på bilder från balen innan och gud vad man längtar tillbaka. Har faktist sålt min klänning till min kusin Carola och hon kommer bli skit snygg i den! :)

 


Skaffat Blogg igen :)

Ja då har man skaffat sig en blogg för andra gången, så får se hur länge denna blogg varar :) har försökt skaffat mig en snyggare design så hitta en sida på internet men trög jossan gör fel hela tiden tillsist ger jag upp när mitt tålamod inte räcker till längre.

men nu måste jag äta min kyckling sallad som min mamma kom hem med :)

Måste tacka Sanne (http://Karismaaaa.blogg.se) som har snyggat till min blogg, blev jätte nöjd, tack! :)


Kommer gå bra i morgon älskling <3


RSS 2.0